Reactie met betrekking tot Online recensie brandstofdiefstal mevr. de jong

Op diverse website’s is door mevrouw de Jong een recensie geplaatst waarin wij worden beschuldigd van nalatigheid met brandstofdiefstal als gevolg.

We merken de laatste tijd dat hier vragen over zijn, graag lichten wij onze kant van dit bericht toe.


Onze mening,

Dat de brandstofdiefstal bij ons heeft plaats gevonden achten we zeer onwaarschijnlijk,  de auto is bij het afgeven direct binnen geplaatst waar deze tot op de dag van vertrek binnen het zicht van onze bewakingscamera’s heeft gestaan. In deze periode heeft zich geen situatie voorgedaan waar brandstof gestolen kan zijn, wij hebben de beelden overgedragen aan de politie.

Voor het afhalen hebben wij de auto buiten geparkeerd zoals we altijd doen. Dit doen we zodat het wegrijden gemakkelijk en vlot verloopt, dit wordt door vrijwel iedereen als positief ervaren.

Op de locatie waar de auto van de mevrouw de Jong heeft gestaan is het ook zeer onwaarschijnlijk dat hier brandstofdiefstal heeft plaats gevonden. De auto stond met de vulopening richting een open veld, langs twee wegen(de Dijkswal en de Vissersstraat) en in het zicht van meerdere woningen.

Dat hier ongezien 40 liter diesel vervreemd is lijkt ons vrijwel onmogelijk, daarom zijn we ook niet meegegaan in de schadeclaim van mevrouw de Jong.

We ontvangen per jaar circa 5000 auto’s, gelukkig gaat daar vrijwel nooit iets mis en als er iets mis gaat nemen wij altijd onze verantwoording. Enkel bovenstaande is naar ons inziens zo onwaarschijnlijk dat wij ons hier niet verantwoordelijk voelen.

Mochten er nog vragen zijn, neem gerust even contact met ons op.

Guido Berends

Eigenaar


Aanvullend:

Er is door mevrouw de Jong aangifte gedaan, de politie is bij ons langs geweest en wij hebben alle camerabeelden overgedragen. Wij hebben niets meer van de Politie vernomen. Als zij de brandstofdiefstal bij ons waarschijnlijk hadden gevonden hadden wij waarschijnlijk nog wel iets van hen vernomen.

 

Lees ook onze recensies op Facebook:
https://www.facebook.com/pg/parkerenharlingen/reviews/